Vem är jag?

Välkomna!

Jag har alltid älskat att skapa. Att få sätta sig ner och låta idéerna flöda har varit en naturlig del av mitt liv. Här får ni ta del av det jag pysslar med för tillfället. Det kan vara allt ifrån smycken och virkning till konst. Välkomna till min värld.

måndag 15 september 2014

Hallowiiiiiiii!!!

Man kan aldrig börja för tidigt eller hur? Snart är det dax för den där magiska tiden på året då spöken och gastar visar sig ute bland folk och häxorna kacklar över stora järngrytor. Jag älskar verkligen Halloween. I år tänker jag verkligen njuta av den så länge jag bara kan.

Jag började redan för några veckor sedan att jaga halloweendekorationer i affärerna. Utbudet är inte alltid så bra som jag skulle vilja men skam den som ger sig. Än så länge har det blivit lite halloweengodis, plastspindlar, pumpalyktor, ljuskoppar och spindelnätsdukar.
Jag har även gjort ett pentagram att skydda huset med.
Mer kommer det att bli om allt går som planerat. 
Om ni har några tips på affärer som säljer  bra halloweenpynt så tar jag tacksamt emot dem.

tisdag 9 september 2014

Lampa i jugendstil

Här är vårat senaste second hand fynd. Denna taklampa är nytillverkad men är i jugendstil (art nouveau), vilket är en av mina favoritstilar. Lampor i denna serie brukar man kunna köpa på second hand, men oftast brukar det vara de mindre bordslamporna man hittar. Jag har alltid velat ha en sådan här taklampa och äntligen hittade jag en till ett riktigt bra pris. Jag fick nämligen bara ge 150 kr för den här. Billigare än en lampa ifrån Ikea och mycket snyggare.