Vem är jag?

Välkomna!

Jag har alltid älskat att skapa. Att få sätta sig ner och låta idéerna flöda har varit en naturlig del av mitt liv. Här får ni ta del av det jag pysslar med för tillfället. Det kan vara allt ifrån smycken och virkning till konst. Välkomna till min värld.

torsdag 3 april 2014

Soffbordet som blev en sänggavel

Om ni följer mig på facebook så kanske ni har läst att jag fyndade ett soffbord förra veckan som jag skulle ha som sänggavel.
Så här såg det ut.Jag har sett flera som har använt gamla dörrar som sänggavlar, men jag tycker att detta är mer vår stil. Vi började med att skruvade av benen och sargen. Dessa sparades ifall vi skulle vilja använda det som ett soffbord igen någon gång i framtiden. Efter det skulle vi hänga upp bordsskivan på väggen. Som tur va så kom min mamma och styvfar på besök i helgen vilket passade perfekt. Vi har nämligen betongvägg och ingen slagborr, men det har min styvfar. Så nu har vi en bronsig fin världskarta som sänggavel. Jag är väldigt nöjd med resultatet.
Som sagt hittar man inte en passande sänggavel får man helt enkelt bygga en.

3 kommentarer:

  1. Åh sablar vad snyggt! Visst är det ett 70-talsbord? Tycker jag har sett mig något liknande hos någon när jag var liten. Vilken fin väggprydnad ovanför sängen också :)

    SvaraRadera
  2. Tack!! Tror det är från 70-talet eller kanske 80. Jag blev själv väldigt nöjd. Passar in i våran stil här hemma. Spegeln är också ett loppisfynd. Den har t.o.m. fått åka med till antikrundan. :) Jag hängde ett par halloween änglavingar bakom och så har jag en maskeradmask ifrån New York på den. Det blev en snygg gotisk installation.

    SvaraRadera
  3. Wow! Grymt cool ide! Jag har ett sånt här soffbord som jag inte visste vad jag skulle göra av. Tack för inspirationen!

    SvaraRadera