Vem är jag?

Välkomna!

Jag har alltid älskat att skapa. Att få sätta sig ner och låta idéerna flöda har varit en naturlig del av mitt liv. Här får ni ta del av det jag pysslar med för tillfället. Det kan vara allt ifrån smycken och virkning till konst. Välkomna till min värld.

söndag 17 augusti 2014

Det där går att spraya!! Som mamma brukar säga.

 Ibland finns det vissa saker som jag hittar på secondhand som först kanske inte riktigt är min stil, men det är inget som inte går att fixa med lite spray. Min mamma brukar spraya saker för att förändra dem lite och fräscha upp dem istället för att kasta ut dem.
Personligen har jag svårt för att göra om en del föremål och i mina ögon förstöra dem genom att spraya eller måla allt i t.ex. vitt, men vissa saker som är nya går bra att göra om.
Här är ett urval av saker som jag har sprayat i kopparfärg. Denna färg kommer ifrån Biltema och den täcker riktigt bra. 
Det här är en ljuslykta som jag hittade i soprummet. Från början var den grå och den behövde en rejäl rengöring. Nu är den riktigt fin och passar mycket bättre här hemma. 

Den här tuppen köpte jag på second hand för inte många kronor. Från början var den vit.

Den här ljuslyktan köpte jag också på second hand och från början var den brungrå. Tycker att den härlig struktur och den lyser riktigt fint på kvällen.
 
Möjligheterna är oändliga som sagt men jag tänker noga efter innan jag sprayar ett föremål för det är inte så lätt att få tillbaka ursprungsfärgen om man ångrar sig.

1 kommentar:

  1. Ballt! Härligt att se någon göra om något från vitt till något annat! Mer koppar åt folket. :D

    SvaraRadera