Vem är jag?

Välkomna!

Jag har alltid älskat att skapa. Att få sätta sig ner och låta idéerna flöda har varit en naturlig del av mitt liv. Här får ni ta del av det jag pysslar med för tillfället. Det kan vara allt ifrån smycken och virkning till konst. Välkomna till min värld.

tisdag 9 december 2014

Alvkrona i böjd metall

Imorgon är det premiär för sista filmen i Hobbit trilogin, och sista filmen som kommer utspela sig i midgård. Det ska bli  spännande att se sista filmen och samtidigt väldigt sorgligt.

Jag har blivit inspirerad att göra en alvkrona, och nu är grunden klar.
Den är gjord av en leksaksfluga, aluminiumtejp och metalltråd ifrån biltema.


Det här är en vinge ifrån en gummifluga som jag hittade på Röda korset för 5 kr.


Jag skar av vingarna och klädde dem med aluminiumtejp.


Så här ser kronan ut just nu. Det kommer antagligen läggas till fler detaljer efterhand, 
men just nu är jag rätt nöjd. 



Längre fram när julstressen inte är lika stor tänker jag lägga till lite kedjor och pärlor. Jag har även tänkt göra en enklare variant som jag kan ha på mig när jag går på nya Hobbit filmen. Lite mer som ett diadem. Det känns som jag har fått blodad tand på det här med att böja metall, så det kommer nog att bli fler kronor längre fram. Måste bara få tid till det eller låta bli alla andra projekt jag har. Vilket som vanligt kommer att bli svårt.


2 kommentarer:

  1. Tack! Det kommer nog bli fler sådana här saker i framtiden. Det är riktigt roligt att få skapa med metalltråd igen. Har haft ett rätt långt uppehåll nu.

    SvaraRadera