Vem är jag?

Välkomna!

Jag har alltid älskat att skapa. Att få sätta sig ner och låta idéerna flöda har varit en naturlig del av mitt liv. Här får ni ta del av det jag pysslar med för tillfället. Det kan vara allt ifrån smycken och virkning till konst. Välkomna till min värld.

söndag 10 januari 2016

Utställning och en till tavla

Ett nytt år har börjat och jag har fantastiska nyheter! För er som har följt min blogg under en tid har sett att jag har lagt ner mer och mer tid på att rita. Detta har resulterat i att jag ska få ställa ut mina verk på Dillbergs bokhandel i Kalmar. Under hela mars månad kommer mina tavlor att hänga uppe inne i bokhandeln, och vissa kommer vara till försäljning. Jag är fruktansvärt nervös inför detta och samtidigt väldigt glad. Så just nu jobbar jag febrilt med att få färdigt så många tavlor som möjligt till utställningen.

Mitt senaste verk heter Budbärare. Ugglor har länge ansetts ha en stark koppling till det övernaturliga, som t.ex. budbärare. De tillsammans med andra fåglar kunde röra sig mellan olika världar. Motivet är en portal som öppnas i månen så att budbäraren kan färdas in i vår värld.

Fler tavlor är under arbete så håll en koll här på bloggen eller på min Facebook sida för fler nyheter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar