Vem är jag?

Välkomna!

Jag har alltid älskat att skapa. Att få sätta sig ner och låta idéerna flöda har varit en naturlig del av mitt liv. Här får ni ta del av det jag pysslar med för tillfället. Det kan vara allt ifrån smycken och virkning till konst. Välkomna till min värld.

torsdag 27 januari 2011

Bokfynd

Var inne på mitt favorit antikvariat när jag var hemma över jul och hittade några riktigt trevliga böcker.

Detta är en bok för alla som någon gång undrat över hur vissa trollkonster och spådomstekniker går till. Boken är en komplett guide till hur trolleritrick går till hur man spår i handen, i te eller med t.ex. kort. Det bästa med denna boken är alla de härliga illustrationerna och fotografierna. Denna utgåvan som jag fyndade är nr 713 av 999 av en specialinbindning som trycktes 1977. 


Hittade även en seriebok som handlar om hur Jules Verne skrev sitt mästerverk 20,000 Leagues under the sea. Skriven av Francois Riviére och illustrerad av Serge Micheli.

 Men något av det bästa av det jag hittade var dessa underbara engelska barnböcker som handlar om den häftigaste killen i ett par pälskalsonger, the one and only, HE-Man. Klart att jag var tvungen att köpa dem för att återuppleva gamla barndomsminnen.

GO SKELETOR GO!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar