Vem är jag?

Välkomna!

Jag har alltid älskat att skapa. Att få sätta sig ner och låta idéerna flöda har varit en naturlig del av mitt liv. Här får ni ta del av det jag pysslar med för tillfället. Det kan vara allt ifrån smycken och virkning till konst. Välkomna till min värld.

tisdag 14 februari 2012

Alla hjärtans dag med massor av kärlek och choklad.


Glad alla hjärtansdag! Hoppas att ni alla har och har haft en riktigt bra dag med era nära och kära. Idag firar jag och min älskade 1,5 år tillsammans. Det är otroligt vad tiden går fort när man är lycklig. För det har jag verkligen varit under den här tiden. Det är härligt när man träffar någon som man trivs så bra med och som delar ens intressen och humor. Älskar dig älskling!!

Idag bakade jag några chokladscones till frukost och det var riktigt mumsigt. Ska nog ändra lite i receptet till nästa gång dock. Fick dem inte riktigt så fluffiga som jag ville ha dem, men goda var de.


Har även scrappat en liten tavla på mig och älsklingen. Har inte scrappat så mycket innan men det är rätt kul. Ska försöka att inte fastna i ännu en hobby. Har rätt många redan. Så här blev tavlan.

Amor vincit omnia betyder kärleken övervinner allt.


Använde mig av lite saker som jag hade liggande hemma. Bland annat ett fågelben ifrån medeltida Kalmar och några kugghjul.

Nu ska tända lite ljus här i lägenheten och titta på en film och ha det riktigt mysigt. Har köpt en liten rolig grej som vi hade tänkt att testa nämligen choklad fondue med lakrits som man värmer i mikron. Har köpt lite jordgubbar att ha till. Nam nam.
Hoppas att ni alla har det riktigt mysigt där ute. Massa varma alla hjärtansdag kramar från mig.

- Posted using BlogPress from my iPad

2 kommentarer:

  1. Daniel Andersson14 februari 2012 21:50

    Vad gullig du är, kramar på dig. Puss och trevlig alla hjärtans dag på dig

    SvaraRadera
  2. Ni är ett av mina topp tre gulligaste par! =) <3

    SvaraRadera