Vem är jag?

Välkomna!

Jag har alltid älskat att skapa. Att få sätta sig ner och låta idéerna flöda har varit en naturlig del av mitt liv. Här får ni ta del av det jag pysslar med för tillfället. Det kan vara allt ifrån smycken och virkning till konst. Välkomna till min värld.

tisdag 21 juni 2011

Kronmakaren

Ibland hittar man saker som man helt enkelt bara blir helt förälskad i. Tänkte nu berätta om en sådan upptäckt.
För några veckor sen var jag på medeltidsmarknaden i Ängelholm, och där träffade jag en kvinna som tillverkar helt sagolika kronor och tiaror. Kronorna är handgjorda och är i många fall specialbeställda till fest eller bröllop. De teman som hon har använt sig av för sina huvudsmycken är allt från slott och kyrka till en sagolik glänta. Har personligen fastnat helt för hennes alvinspirerade kronor som är utsökt utformade. Fick själv pröva en på marknaden och den var helt fantastisk.
Just nu visar hin varje månad ny krona eller tiara i hennes nya kollektion Smeralda som är på temat 40-60tal. 
Om jag någonsin ska gifta mig, gå på en riktig bal och har pengar över så ska jag absolut kontakta denna skickliga hantverkare. Kolla in hennes hemsida.
www.kronmakaren.se

1 kommentar:

  1. Vad kul, hittade dig först nu vid ett googlesök! Vilket fint inlägg du gjort om mig, tack :-)
    Skall länka upp dig i en medielista nu. Så du är arkeolog minsann. Ett av mina drömyrken som barn (kanske ännu faktiskt) Berätta mer?

    SvaraRadera