Vem är jag?

Välkomna!

Jag har alltid älskat att skapa. Att få sätta sig ner och låta idéerna flöda har varit en naturlig del av mitt liv. Här får ni ta del av det jag pysslar med för tillfället. Det kan vara allt ifrån smycken och virkning till konst. Välkomna till min värld.

fredag 23 mars 2012

Edgar Allan Poe smycken

Som ni kanske såg i mitt förra inlägg så har jag gjort en pin som var inspirerad av Edgar Allan Poes novell det skvallrande hjärtat. Jag har självklart gjort fler smycken på samma tema. Det är svårt att sluta när man väl har börjat.
Först gjorde jag ett halsband med hjärtat som hänge gjort i genomskinlig krymplast.


Så här blev det. Jag gillar det verkligen jättemycket, men nästa gång ska jag nog göra ett hänge i vit krympplast. Det syns bättre mot mörkare plagg.
Det blev även ett armband med flera små berlocker i krympplast.Det var lite trixigt att få till rätt storlek på berlockerna men det gick till slut. Kommer nog byta ut lite berlocker efter säsong och humör, men just nu ser det ut så här.


Här har vi ett Elder sign i svart krympplast och en döskalle.Och en korp och ett hjärta igen. Hade velat göra korpen i den svarta krympplasten men då måste man skära ut hela figuren med kniv och jag orkade inte denna gången. Jag har lite ideer inför kommande projekt som involverar den svarta krympplasten.Gjorde även ett lås så att man inte tappar armbandet så lätt.

Så här ser det ut när man har det på sig. Är väldigt nöjd med resultatet och det kommer nog bli fler berlocker i framtiden.
Hoppas ni gillar det.

2 kommentarer: