Vem är jag?

Välkomna!

Jag har alltid älskat att skapa. Att få sätta sig ner och låta idéerna flöda har varit en naturlig del av mitt liv. Här får ni ta del av det jag pysslar med för tillfället. Det kan vara allt ifrån smycken och virkning till konst. Välkomna till min värld.

måndag 5 december 2011

Gotisk parfym


Källa: http://blackphoenixalchemylab.com


Blev tipsad om detta företaget av en bekant. Företaget inriktar sig på att tillverka parfyrmer med mörk romantisk goth doft. Det finns parfymer med influenser ifrån renässansen, medeltiden eller med skräck, viktorianska och mytologiska teman. Det finns även kollektioner med parfymer som skapats i samarbete med olika serier som t.ex. Witchblade eller Hellboy. Det finns även ett flertal kollektioner som skapats med Neil Gaimans verk som inspiration. Som t.ex. Good Omens kollektionen som är baserad på bokens karaktärer och platser. 
Beskrivningen av varje doft inleds med en text eller dikt som förmedlar känslan i doften. Därefter beskrivs vad den innehåller.
Det går att beställa via deras hemsida. Problemet är att det finns alldeles för många spännande dofter att välja på. Vilket gör det svårt att bestämma sig för endast en. Någon gång ska jag nog beställa en parfym, måste bara bestämma mig för vilken. Om det är någon där ute som har köpt en parfym härifrån så får de gärna lämna en kommentar om vad de tyckte. Är själv som sagt väldigt nyfiken på detta.
Här är en länk till deras hemsida. blackphoenixalchemylab

2 kommentarer:

 1. Har varit sugen på att testa Black phoenix jag med. Men i sammanhanget kan jag ju tipsa om ett par andra trevliga säljare, som är lite billigare och har liknande (om än inte lika stort) utbud. Den ena har jag köpt av flera gånger och jag älskar deras parfymoljor! http://www.solsticescents.com/
  Den andra köpte jag av helt nyligen - Midnight Gypsy Alchemy.
  http://www.etsy.com/shop/MidnightGypsyAlchemy
  (Finns fler spännande parfymsäljare på Etsy dessutom.)

  SvaraRadera
 2. Tack för tipset. Får kolla in dem så får vi se vad det blir i slutändan. :)
  Etsy är en farlig plats där man kan hitta alldeles för mycket fina och häftiga saker.

  SvaraRadera