Vem är jag?

Välkomna!

Jag har alltid älskat att skapa. Att få sätta sig ner och låta idéerna flöda har varit en naturlig del av mitt liv. Här får ni ta del av det jag pysslar med för tillfället. Det kan vara allt ifrån smycken och virkning till konst. Välkomna till min värld.

fredag 1 april 2011

Brainbag!

Zombier är inte bara något som förekommer inom film och bok genren utan är även något som dyker upp ibland i modeindustrin.
Märken som Iron fist har sina skor Zombie stompers samt sina väskor och plånböcker med en stor grön/lila zombie på. Själv äger jag ett par i de här ballerina modellen.

Källa: http://sourpussclothing.blogspot.com


Zombieinspirationen syns även då och då på catwalken och jag älskar verkligen den här stickade väskan som ser ut som en stor hjärna. Vem vill inte ha en gigantisk hjärna att stoppa sina grejer i. Måste bli bättre på att sticka innan jag ens vill försöka mig på att göra något liknande själv. Den här väskan är gjord av Jun Takahashi.

Källa: http://www.lostateminor.com

3 kommentarer:

 1. Fast det där är ju bara att påta en lång, lång orm och tråckla fast det på en befintlig väska. Det fixar du lätt! :D

  SvaraRadera
 2. Det får nog bli det. Kommer bli en utmaning men helt klart inte omöjligt och nog bli lite krångligt men skam den som ger sig. Vad tycker du om smyckerna förresten? Tänkte fråga en expert. Har sett Yvonnes halsband och det är riktigt snyggt.

  SvaraRadera
 3. Du har definitivt öga för att plocka ihop delar som passar utan att det blir för mycket eller överdrivet. :) Halsbandet med kamén på är riktigt tjusigt! *gillar åtsittande halsband skarpt* Så jag ser fram emot att se vad du kommer att knåpa ihop hädanefter. =)

  Och tackar så mycket för komplimangen!

  SvaraRadera