Vem är jag?

Välkomna!

Jag har alltid älskat att skapa. Att få sätta sig ner och låta idéerna flöda har varit en naturlig del av mitt liv. Här får ni ta del av det jag pysslar med för tillfället. Det kan vara allt ifrån smycken och virkning till konst. Välkomna till min värld.

måndag 11 april 2011

Vad får man om man korsar en hjort och ett kugghjul?

Detta halsbandet är nog det roligaste jag gjort. Jag tog en ring från Gina trico som jag gjorde om till ett halsband. Tycker att det passar mycket bättre som halsband än som ring. Satte fast "trofén" på ett kugghjul och hängde sedan fast kugghjul i hornen och ifrån kugghjulet. Blev själv väldigt nöjd.


4 kommentarer:

 1. Hej igen! Eftersom du inte svarat på min förra kommentar försöker jag igen. Jag kommer från Hej Kalmar! och vill jättegärna att du ska medverka på en intervju. Det går snabbt och jag kan maila frågorna så att du kan besvara enkelt. Skicka ett mail till: adolfsson.elin@hotmail.com eller gå in på min blogg http://eluaan.blogg.se och lämna en kommentar om din mailadress. Vore superbra. Svara gärna även om du inte vill medverka så att jag vet och kan skriva artikel om någonting annat istället, då det börjar bli ont om tid. Men som sagt, det vore jättebra om du ville vara med. Din blogg och det du gör verkar intressant att belysa på hejkalmar.se.

  SvaraRadera
 2. Hej Elin
  Vore väldigt kul om det blev en artikel på hejkalmar.se
  Har skickat iväg ett mail nu så får vi hoppas att du hinner.
  MVH Sandra

  SvaraRadera
 3. Jennifer Johansson2 mars 2012 20:05

  Hej! Helt sjukt underbart gjort!:D hinner inte kolla igenom din sida/arbeten för tillfället men jag undrar om du har kvar den eller någon liknande som kanske är till salu?? :)

  tacksam för svar!

  MVH Jennifer

  SvaraRadera
 4. Tack så jättemycket!! Just detta halsband är tyvärr inte till salu men jag ska se om jag kan göra något liknande. Ska bara försöka hitta fler delar. Håll lite koll på bloggen så lägger jag upp här ifall jag hittar delarna. Du har första tjing om jag lyckas. Säg till om det är något annat som du hittar. Kanske kan göra något annat halsband.

  SvaraRadera