Vem är jag?

Välkomna!

Jag har alltid älskat att skapa. Att få sätta sig ner och låta idéerna flöda har varit en naturlig del av mitt liv. Här får ni ta del av det jag pysslar med för tillfället. Det kan vara allt ifrån smycken och virkning till konst. Välkomna till min värld.

söndag 13 februari 2011

Bakning pågår.

Ska idag ge mig på att baka lite kladdkakemuffins och rågbröd inför att min pojkvän kommer hem till mig imorgon. Eftersom det är alla hjärtans dag och vi har varit tillsammans i 7 månader så tänkte jag överraska honom lite.
Har blivit inspirerad av min kompis och hennes underbara muffins som hon bloggar om på http://stheavenstreet.blogspot.com/, och tänkte ge mig på ett försök med frosting. Får se om jag lyckas få till det. Det finns alldeles för många olika recept på frosting så jag har inte riktigt bestämt mig för vilken sort det blir. Det kommer komma bilder när de är färdiga.

4 kommentarer:

  1. Hej!
    Kul att ha hittat hit och se de fina pysselgrejerna du gör! Vad det gäller frosting så tycker jag att philadelphiaost i frostingen nästan aldrig blir fel. Det blir krämigt och balanserar det söta bra, så om du har nåt recept på philadelphiafrosting, ta det! Annars går det ju att göra så mycket skoj, smälta ner krossade mariannegodisar i choklad lite grädde (så det blir som en chokladtryffel), låt svalna så det stelnar lite o sen applicera på önskat sätt på muffinsarna.

    /Amelie

    SvaraRadera
  2. Hej vännen! Vad söt du är som lägger en länk om min sida, blir så glad av det! Klart du kommer lyckas med toppingen, du kan ju baka!!! Ha en jättehärlig alla hjärtans dag med din trevliga karl och mys riktigt ordentligt! Stora kramar från mig

    SvaraRadera
  3. Hej Amelie roligt att du gillar mina pyssel. Det kommer att komma mera, det kan jag lova.
    Tack för tipsen ska testa det någon gång låter riktigt gott det där med mariannegodisar.
    Idag blev det istället en smörkräm, med philadelphiaost i. Hoppas att du tittar in snart igen så får du se bilder på muffinsen.
    /Sandra

    SvaraRadera
  4. Tack Carolin! Testade en smörkräm men den blir inte riktigt så fast som jag vill ha den, men ska låta den stå till sig lite i kylskåpet tänkte jag.
    annars blev det kladdkakemuffins med bitar av mörk och vit choklad. nam nam
    Ni får ha en jättemysig alla hjärtans dag oxå. Massa kramar så ses vi kanske i veckan.
    /Sandra

    SvaraRadera