Vem är jag?

Välkomna!

Jag har alltid älskat att skapa. Att få sätta sig ner och låta idéerna flöda har varit en naturlig del av mitt liv. Här får ni ta del av det jag pysslar med för tillfället. Det kan vara allt ifrån smycken och virkning till konst. Välkomna till min värld.

måndag 14 mars 2011

Moppe byrå

Har blivit lite besatt av tentakler och som ni tidigare kanske har sett har jag både gjort en lampa och en pall med tentakler på. Det började egentligen med denna lilla byrå som stor på mitt skrivbord. Ända sedan jag köpte den för hundra år sedan så har jag planerat att göra om den. Det har bara aldrig blivit av, men nu änteligen kom jag på hur jag skulle göra om den. Jag tog en helt vanlig tuschpenna och ritade tentakler på ovansidan och symboler ur necronomicon på framsidan. För lite extra skydd ritade jag även ett eldersign på ovansidan.


Är det förövrigt någon om har en moppe byrå som de inte behöver längre så jag väldigt intresserad av att köpa en till. Hade behövt fler till allt mitt pyssel plus att det hade varit snyggt med två på skrivbordet. Skriv gärna i så fall till mig.

3 kommentarer:

 1. Hej,

  Jag hittade dig när jag letade lite pysselintresserade människor i Kalmar. Vi anordnar en Stickfestival den 17/4 som du gärna får komma. Alla som stickar, virkar eller pysslar är väldigt välkomna. Det kommer även att hållas lite workshops som det är helt gratis att delta i.

  Du är väldigt välkommen! :) Och vill du komma och virka med oss någon gång är det bara till att droppa förbi på en träff. Vi ses just nu alla torsdagar och varannan söndag. Du hittar all info på www.stickklubben.se.

  /Elin

  SvaraRadera
 2. Jag har en sån där, men tyvärr har jag haft den sedan jag var liten så jag har ritat och skrivit på den... ._.
  Med tusch, möjligtvist hade man kunnat måla över det med någon täckande färg, men jag vet inte.

  SvaraRadera
 3. Det är mycket möjligt att det skulle funka med heltäckande färg. Tror att den fortfarande går att rädda, funkar nog med att måla något roligt mönster på. Som till exempel TENTAKLER!!! :D

  SvaraRadera